ΠΡΟΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ & ΤΥΠΟ

   Ο ΔΩΡΟΛΑΧΝΟΣ δημιουργήθηκε από τις Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Κοινωνικών Ομάδων  ώστε να δοθεί η δυνατότατα να γίνουν σειρά δράσεων για να βοηθηθούν συνάνθρωποι μας.
 

   Παρόλα αυτά, εκτός των Κοινωνικών προεκτάσεων της προσπάθειας μας, σε ότι αφορά την  επιχείρηση σας, είναι ένα  διαφημιστικό μέσο, αφού σε σχέση με το πολύ μικρό κόστος του, σας δίνει την δυνατότητα, να προσφέρετε δώρο εξαιρετικά μεγάλης άξιας.
 

   Ο ΔΩΡΟΛΑΧΝΟΣ μπορεί να ενθεθεί στην εφημερίδα σας, ως διαφημιστική κάρτα που η μια όψη θα έχει τα στοιχειά του λαχνού η δε άλλη θα έχει λογότυπο και πιθανόν σλόγκαν της εφημερίδα σας ή όποιας επιχείρησης  θα είχατε όφελος να διαφημίσετε.
 

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνετε τρεις βασικούς στόχους
 

Επιπλέον κίνητρο αγοράς του φύλλου
 

   Διαφημιστικό έντυπο που δεν θα το πετάξει ο αναγνώστης σας, τουλάχιστον μέχρι την κλήρωση του, ελπίζοντας να είναι αυτός ο τυχερός που θα κερδίσει ένα πολυτελέστατο παραθαλάσσιο διαμέρισμα στον Αγ Κωνσταντίνο Φθιώτιδος
και βοηθάτε την προσφορά στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας
 

   Λεπτομέρειες, για τον ΔΩΡΟΛΑΧΝΟ, υπάρχουν στην ιστοσελίδα dorolaxnos.blogspot.gr
 

   Σημειώνεται εδώ ότι όλες οι συναλλαγές θα αποδεικνύονται από αποδείξεις αριθμημένες και διάτρητες από την Βουλή των Ελλήνων.
 

   Είμαστε στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση και για όποια παραγγελία στα τηλέφωνα  210 6522650 και κιν. 6934 888831 και e-mail  dorolaxnos@gmail.com