ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ


   Στα πλαίσια της προσπάθειας, προσφοράς στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας και σύμφωνα με το πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης που έθεσε σε λειτουργία, ο κοινωνικός φορέας Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. ( Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Κοινωνικών Ομάδων), σας διευκρινίζω ότι, το πρόγραμμα υλοποιείται με λαχνό κοινωνικής αλληλεγγύης που κληρώνει ένα παραθαλάσσιο νεόδμητο διαμέρισμα στον Άγιο Κων/νο Φθιώτιδας τον Δεκέμβριο του 2013.

   Οι λαχνοί διακινούνται με δυο ουσιαστικά τρόπους.
   Ο ένας είναι από επιχειρήσεις, που θα προσφέρουν δωρεάν τον λαχνό στους πελάτες τους ανάλογα με τις αγορές τους.
   Σ αυτούς τους λαχνούς δεν αναγράφεται τιμή.
   Ο επιχειρηματίας που τους αγοράζει προς 0,50 έως 0,30 λεπτά ανάλογα με την ποσότητα,  και  τους προσφέρει δωρεάν προκειμένου να διαφημίσει την δραστηριότητα του, αφού σε κάθε λαχνό η μια όψη θα έχει τυπωμένο διαφημιστικό λογότυπο της επιχείρησης. Για την δαπάνη αυτή θα εκδοθεί  απόδειξη θεωρημένη και διάτρητη από την Βουλή των Ελλήνων.
Λεπτομέρειες, για την λειτουργία αυτή, υπάρχουν στην ιστοσελίδα dorolaxnos.blogspot.gr

   Ο δεύτερος τρόπος διακίνησης, αφόρα φορείς που σκοπό έχουν την παντός είδους βοήθεια στους συνάνθρωπους μας.
   Προκειμένου λοιπόν να ενισχυθούν τα έσοδα ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός σας, θεωρήσαμε υποχρέωση μας να σας ενημερώσουμε και για αυτή την δραστηριότητα μας.
   Προσφέρουμε  κουπόνια με αναγραφόμενη τιμή 2,50 € τα οποία είναι θεωρημένα και διάτρητα από τη Βουλή των Ελλήνων. Κάθε κουπόνι συνοδεύεται και με ένα λαχνό που κληρώνει το διαμέρισμα.
   Το κάθε κουπόνι με τον λαχνό κοστίζει 1€, το δε 1,50 € είναι η επιδότηση προς τον φορέα σας και ουσιαστικά μέσω αυτού προς τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.
   Λεπτομέρειες, για την λειτουργία αυτή, υπάρχουν στην ιστοσελίδα enosianergon.blogspot.gr/

   Είμαστε στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση και για όποια παραγγελία στα τηλέφωνα 210 6522650 και κιν. 6934 888831