ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ


Φίλες και φίλοι. 
     Το πρώτο ξεκίνημα για την εξεύρεση πόρων ώστε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ σε όλη τη χώρα είναι γεγονός.
Εξασφαλίσαμε με προσύμφωνο ένα παραθαλάσσιο διαμέρισμα και το κληρώνουμε.
    Οι λαχνοί θα διατεθούν σε επιχειρηματίες συλλόγους σωματεία κ.α. σε όλη τη χώρα, για να τους προσφέρουν  στους πελάτες τους η στα μελη τους.                      

Πριν ιδρυθεί μία κοινοπραξία από ανέργους και συσταθεί σε νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, πρέπει να γίνουν κάποιες ερευνητικές δραστηριότητες για το αντικείμενο των εργασιών της και για τα πρόσωπα που θα την αποτελούν.     Πρέπει επίσης να εξασφαλιστεί και το κεφάλαιο που θα χρειαστεί γιατί τα μέλη της κάθε κοινοπραξίας είναι άνεργα, δεν διαθέτουν χρήματα και πρέπει άμεσα να λαμβάνουν χρήματα για να καλύπτουν αρχικά τουλάχιστον τα βιοποριστικά τους έξοδα. 
    Οι άνεργοι της κάθε περιοχής έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν με ίσους όρους στην κοινοπραξία που τους εκφράζει και τους ταιριάζει. Για να έχουν θετικό αποτέλεσμα αυτές οι ενέργειες θα πρέπει κατ αρχάς να υπάρξει ενδιαφέρον και συμμετοχή από τους ανέργους της κάθε περιοχής, διότι ουσιαστικά οι ίδιοι θα συμμετέχουν και θα αποφασίζουν. 
    Ο ρόλος της ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ είναι οργανωτικός και συντονίζει την δράση για την δημιουργία αυτών των κοινοπραξιών. Πρώτο βήμα είναι η γνωριμία των ανέργων με την επιτροπή τής ΕΝΩΣΗΣ. 
Αυτό θα γίνει στέλνοντας ο κάθε άνεργος  
στο email    k_ntalios@hotmail.com   βιογραφικό και θα επικοινωνήσει εκπρόσωπος της ΕΝΩΣΗΣ μαζί του.


          Αθήνα 6-7-2012
                 Εκ της Γραμματείας.     



            ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ.