ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΩΡΟΛΑΧΝΟΣ

 ΔΩΡΟΛΑΧΝΟΣ 
ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ο ΔΩΡΟΛΑΧΝΟΣ δημιουργήθηκε από τις Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Κοινωνικών Ομάδων ώστε να δοθεί η δυνατότατα να γίνουν σειρά δράσεων για να βοηθηθούν συνάνθρωποι μας, και επίσης για να ενισχυθούν οικονομικά, Σύλλογοι και Σωματεία.
Παρ όλα αυτά, εκτός των κοινωνικών προεκτάσεων της προσπάθειας αυτής, σε ότι αφορά τις δραστηριότητες σας, είναι ένα  διαφημιστικό μέσο που προωθεί τα προϊόντα σας και σας διαφημίζει, αφού σε σχέση με το πολύ μικρό κόστος του ΔΩΡΟΛΑΧΝΟΥ, προσφέρετε δώρο εξαιρετικά μεγάλης άξιας.

Ο ΔΩΡΟΛΑΧΝΟΣ μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δυο τρόπους.
α) ως διαφημιστική κάρτα που η μια όψη θα έχει τα στοιχειά του λαχνού η δε άλλη θα έχει το λογότυπο και περιγραφή της δραστηριότητα σας.
β) ως αυτοκόλλητο επικολλημένο στο ήδη υπάρχον διαφημιστικό σας έντυπο

Όποιο τρόπο  και να επιλέξετε, θα δώσει επί πλέον αξία στο διαφημιστικό σας, αφού στον πελάτη σας, που θα δωρίσετε τον ΔΩΡΟΛΑΧΝΟ, αφ ενός θα το κρατήσει τουλάχιστον έως την κλήρωση, αφ ετέρου θα προσπαθήσει να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερους λαχνούς, ελπίζοντας να είναι αυτός ο τυχερός που θα κερδίσει ένα πολυτελέστατο παραθαλάσσιο διαμέρισμα στον Αγ Κωνσταντίνο Φθιώτιδος.
 
    Τον ΔΩΡΟΛΑΧΝΟ τον προσφέρετε όπως απαιτούν οι ανάγκες της δραστηριότητας σας, είτε έναν λαχνό σε κάθε πελάτη, είτε αν οι αγορές του υπερβαίνουν ένα πόσο που θα ορίσετε, είτε ως κίνητρο σε συγκεκριμένα προϊόντα που θέλετε να προωθήσετε.
Για τους συλλόγους και τα σωματεία ως επί πλέον μεγάλο δώρο στις λαχειοφόρες κληρώσεις τους.

Υπογράφοντας τη σύμβαση διανομής θα παραλάβετε:


Αφίσα που προβάλει την προσφορά σας 
 και 
την αριθμημένη σειρά ΔΩΡΟΛΑΧΝΩΝ 
 
  με το διαφημιστικό της δραστηριότητας σας στην πίσω όψη 
 

ή 
ως αυτοκόλλητο για να το επικολλήσετε στο ήδη υπάρχον διαφημιστικό σας έντυπο.                                                                   
                                                            
                                                    ΕΚ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ